Katwijk aan Zee
Nederland
+31 (0)6 575 166 08
Mail ons
Parkeren
Gratis WiFi
Rookvrije kamers
booked.net
NIEUW!  Neptunus Verhuur Katwijk.

NIEUW! Neptunus Verhuur Katwijk.

13 December 2020

Holiday & Short Stay Katwijk gaat per 1 januari 2021 samenwerken met : Neptunus Verhuur Katwijk.

Wie zijn wij ?

Ik, Ans, heeft al een aantal jaren een goedlopend bedrijf in huur en verhuur van particulieren woningen (HomeForlife). Vanwege de voortdurende groei van het bedrijf Homeforlife  en de drukte die het met zich meebrengt gaat mijn voormalige collega Andrea van Egmond samen met haar vriendin Patricia Kramp HomeforLife met veel energie en enthousiasme verder  professionaliseren.

Een nieuwe uitdaging

Beiden zijn we geen personen om niets om handen te hebben en ondanks dat we bijna de pensioenleeftijd bereiken besloten we te zoeken naar een gezamenlijke nieuwe uitdaging. We kwamen op het idee om appartementen te verhuren voor vakantie- en kort verblijf. Door de kennis die ik met mijn bedrijf heb opgedaan leek dit een logische volgende stap.
Katwijk is een dorp waar vele Duitsers hun vakantie doorbrengen. Met Cor's kennis van de Duitse taal en zijn jarenlange samenwerking is het voor hem op zijn lijf geschreven om met onze buurland-gasten om te gaan. 

De appartementen

Er kwam een leuk pand in de Secr.varkevisserstraat de picture dat zich uitstekend leent voor het doel wat we voor ogen hadden. Dichtbij het strand en geheel te verbouwen naar eigen smaak. Wij hebben gekozen om de appartementen te verbouwen met duurzame materialen. Super geïsoleerd, extra zonwerend dubbelglas en energieneutraal gerenoveerd; Dat betekend géén gas maar door het gebruik van een warmtepomp met een boiler van 350 liter ruim voldoende om alles goed te kunnen laten werken. In de winter is het heel aangenaam door de vloerverwarming (lekker warme voeten). De luxe appartementen zijn geworden zoals thuis met alles erop en eraan.

De appartementen in de Varkevisserstraat  worden verhuurd onder de naam: (Holiday & Shortstay Katwijk) daarnaast verhuren we ook diverse appartementen in de Voorstraat onder de naam( Neptunus Verhuur Katwijk).   

Een super leuk project, 

Team Neptunus Verhuur & HolidayShortStay Katwijk

Andere nieuws
uitgelicht

©2024 Neptunus Verhuur Katwijk - Privacy & Cookies - Algemene Voorwaarden

Webontwikkeling: 2nd Chapter